Kontakt telefon: 011/2685-398
Adresa: Miloša Pocerca 13/3

Članice Udruženja EstetikPro su tokom aprila i maja meseca bile veoma aktivne. U Ćupriji na Visokoj medicinskoj školi strukovnih studija u aprilu mesecu i u Nišu u maju mesecu održale smo predavanje i prezentaciju Bioaktivne kozmetičke sirovine mezoparaciji. Prezentacija je održana u saradnji sa kompanijom Vecom Beauty System koja je za potrebe edukacije naših članica ustupila svoj aparat za mezoporaciju, ali i omogućila upoznavaje sa ostalim aparatima iz njihovog asortimana kao što je aparat za oksigenaciju, IPL i sl.
Na samom predavanju se okupilo oko dvadesetak vlasnica renomiranih salona iz Ćuprije i Niša. One su upoznate sa samim terminom mezoparacije, prednostima u odnosu na mezoterapiju, funkcionisanjem samog aparata, protokolom, kontraindikacijama, očekivanim rezultatima i mogućnostima primene kako na licu tako i na telu. Što se tiče izbora preparata, ukazano im je da one mogu same kombinovati aktivne principe ali i da mogu kupiti već gotove iskombinovane preparate namenjenje određenim tipovima kože ili problemu koji se javlja na koži. Najčešće korišćene kozmetički aktivne supstance su hijaluronska kiselina, koenzim Q10, kolagen, vitamini A, E i C, zatim se u tretmanu tela najviše koriste kofein i l-karnitin kao supstance sa izrazitim lipolitičkim efektom.
Nakon detaljnog teorijskog dela usledila je pauza za druženje, upoznavanje i osveženje, da bi se zatim pristupilo praktičnom delu demonstacije odgovaranju na sva teška i laka pitanja i razmeni iskustava.
Zahvaljujemo se Vecom Beauty Systemu i direktoru Bojanu što je omogućio ovakvo druženje u Ćupriji i Nišu, i nadamo se da ćemo otići u još neki grad u Srbiji ali i u regionu.
Takođe zahvaljujemo se koleginici Sanji Vukov na odličnoj prezetanciji i praktičnom delu prezentacije.

IMG_8713 IMG_8681 IMG_8702 IMG_8023 IMG_8035  IMG_8029 IMG_8088 IMG_8049