Kontakt telefon: 011/2685-398
Adresa: Miloša Pocerca 13/3

Predavanje odrzano 28.05.2014. u svečanoj sali opštine Zvezdara

 

Kako bi održali mladalački izgled kože, veliki broj žena ali I muškaraca pribegava različitim estetsko – hirurške metode kao što su botoks, fileri, facelifting, dermoabrazija, hemijski pilinzi, mezoterapija i dr.

Svi ovi klijenti prve informacije o samim postupcima i šta je rešenje njihovog estetskog nedostatka traže od svojih kozmetoterapeuta. Ovim predavanjem smo objedinili i pružili učesnicima predavanja tačne, pouzdave informacije kako bi upotpunili svoje znanje o savremenim estetsko – hirurškim procedurama i ponudili neka od rešenja i mogućnosti nege

kože nakon intervencija. O estetsko – hirurškim procedurama, postupku izvođenja, efektima koji se mogu postići, izgledu kože nakon intervencije, mogućnosti primene trajne šminke i drugih protokola u beauty centrima govorio je dr Branislav Piščević specijalista plastične, rekostruktivne i estetske hirurgije. U završnom delu predavanja priprema i nega kože nakon estetsko – hirurških procedura iz ugla kozmetoterapeuta pripremili su tim profesora estetske nege Sanja Vukov, Hermina Ćosić i Milica Katančević Ignjatović. Više o svemu ovom čitajte u časopisu EstetikPro http://estetikpro.rs/EP02-final.pdf.

predavanje7 predavanje5 predavanje 8 predavanje 6 predavanje 4 predavanje 3 predavanje 2