Kontakt telefon: 011/2685-398
Adresa: Miloša Pocerca 13/3

[tabgroup]

[tab title=“Kongres 2017″]

Savremeni principi nege kože u estetskoj medicini i kozmetologiji proleće/leto

23.04.2017.

Hotel Metropol Palace, Bulevar Kralja Aleksandra 69, Beograd.

 Drugi po redu kongres Udruženja EstetikPro održan je u ekskluzivnom prostoru hotela Metropl Palace u Beogradu.
Sam prostor luksuznog hotela je doprineo nezaboravnoj atmosferi koja je vladala tokom samog kongresa. Kongres je na jednom mestu okupio veliki broj izlagača koju su učesnicama ponudili neka sasvim nova rešenja i trendove u nezi kože i koleginice estetičare kozmetičare koje prate novitete, primenjuju ih i nude vrhunske usluge u svojim salonima.
Ovim smo dokazali da se u Beogradu žene mogu negovati podjednako dobro i kvalitetno kao bilo gde u svetu.
 Na ovom skupu je bilo reči i praktičnog prikaza kako se savremeno rešavaju problemi uraslih noktiju pomoću aparaturnog pedikira  Ionto Suda i stavljanja proteze na nokat, što možete uraditi u salonu Sanja. Direktno iz Grčke nam je predstavljena kozmetika Juliette Armand čije rezultate primene na koži možete videti odmah. Španska kozmetička kuća MartiDerm nam je predstavila medicinske preparate za profesionalnu primenu i patch sisteme za nestajanje bora oko očiju. Gošća iz Nemačke Jasmin Grosh nam je predstavila prednosti i praktičnu primenu Green Peel preparata i podsetila nas na obeležavanje jubuleja nastanka BB kreme koju je upravo lansirao Dr. Shrameck.
Većina je čula za depilaciju ili epilaciju šećernom pastom. Ko je probao ovu metodu zna o prednostima i konforu koju ona pruža. Sada nam iz Skandinavije stiže potpuno prozirna pasta dobija najnovijom tehnologijom čime je procedura depilacije daleko jednostavnija a sama pasta praktičnija za rad. Posebno su interesantni proizvodi za usporavanje rasta dlake na bazi enzima.
Microneedling je metoda koju su nam predstavili iz firme Vox trade. Ova savremena metoda omogućava daleko bolje i brže prodiranje aktivnih supstanci do derma a daleko je konfornija u odnosu na dermapen.
S obzirom da se bliži leto bilo je reči i o preparaima i aparatima za mršavljenje i tretman celulita koji su nam predstavili firma Bioclinique labs i Vecom Beauty system.
Specijalna gošća Dr Ioanna Batsiaollu nam je govorila o primeni kolagena tj Beauty Colagena kao nutriceutika za održavanje mladalačkog izgleda kože.

Dr farm sci Danijela Pecarski nas je podsetila zašto je važno koristiti prirodnu kozmetiku

koje su njene prednosti ali nas je i upozorila na mogućnost ne adekvatne primenei rizike koje to sve nosi.

Na kraju nam je  Dr Nemanja Petrović predstavio PlasmaVit regenerativno sredstv u medicinskoj kozmetologiji.
U našoj galeriji fotografija možete pogledati delić atmosfere koja je vladala za vreme kongresa.

[/tab]

[tab title=“Kongres 2018″]

 

 

Kongres savremeni principi nege kože u medicinskoj estetici i kozmetologiji

22.04.2018.

Hotel Crown Plaza, Beograd

 

Veoma uspešno realizovan kongres je za nama.

Za one koji nisu bili sa nam probaćemo slikama i rečima da dočaramo atmosferu koja je bila sjajna. Kongres smo otpočeli prezentacijom rada Udruženja sa ciljem da predsavimo šta smo sve to uradili u prethodnoj godini i po prvi put uveli novinu da kozmetičari sami izlažu o svom poslovanju tako da smo imali jedno divno izlaganje koleginice strukovnog estetičara Nataše Burke iz salona Sensi Skin iz Novog Sada. Ona je govorila o tome kako je počela svoj posao, zbog čega je važno ne raditi na crno i koje su izmene u poslovanju njoj donele uspeh. Nakon toga odlično predavanje profesora Marijana Novakovića plastičnog hirurga o primeni PRP HA terapije uz prikaz fotografija svoga rada i uz osvrt na prednosti i mogućnosti ove terapije.

Magistar farmacije Jovana Bogdanović ispred firme Elpide izlagala je na temu Nauka i ekskluzivna kozmetika Dr Irina Eris u službi lepote.

Kiara sky edukator Jelena Nešović predstavila nam je savremenu – inovativnu dipping tehniku dekoracije noktiju. Posebno interesantna tehnika je izrada francuskog manikira na vrlo jednostavan i precizan način.

Primena Omega 5 i kolagena u estetske svrhe i sve popularnija nutrikozmetika dolazi nam iz firme Protekal a blagodeti ovih proizvoda na organizam predstavila nam je dr Blaženka Simić Kostić.

Iz kuće Renergique predstavili su nam potpuno novi hit tretman za ovo leto i u njihovom stilu napravili potpunu pometnju u sali, Vacuslim 48 profesionalni tretman za mršavljenje i eliminaciju celulita uz merenje modela pre i posle tretmana, predstavile su nam farmaceut Tanja Dimitrijević i Renergique trener Jelena Jevtović.

Nakon toga Eberlin Biocosmetik Srbija predstavila je, ovaj novi brend na teritoriji Srbije, koji nam dolazi iz Španije. Eberlin Biocosmetik predstavio je svoj program i najnoviji trend personalizovane profesionalne i kućne nege. Predavač nam je došao direktno iz Španije Maria Angeles Garcia kao i direktor ove kompanije koji je na Španskom pozdravio učesnike koji su tom prilikom pokazali solidno znanje Španskog. Nakon toga sledi jedno takođe ozbiljno predavanje o primeni aparata u tretmanima oblikovanja tela. Liposlim body – napredan sistem u borbi protiv celulita i opuštene kože sa 3 efektivne tehnologije za mršavljenje predstavila nam je Sanja Vukov strukovni estetičar spec. medicinske estetike ispred firme Vecom beauty system. Na jedinstven i vrlo interesantan način predstavila je dejstvo, primenu i mogućnosti kombinovanja vakuma, ultrazvučne lipolize i radiotalasa.

Ovog puta smo se potrudili da se što više toga vidi i praktično. Uspeli smo iako sa ograničenjem u vremenu vidimo način izrade mikropigmentacije usana ispred Zirna beauty centra. Samu tehniku rada predstavila nam je Maja Panić mikropigmentist  uz teorijsko predavanje o pigmentima i individualnom pristupu klijentu Vesna Palurović spec. farmacije.

Najbrži i najefikasniji injektor na svetu za unos aktivnih seruma bez bola, krvi, crvenila DermaFace (SAD) predstavila nam je firma Medest uz demonstraciju protokola na modelu.

Na kraju dana o sanitarnim uslovima u kozmetičkom salonu izlagala je Marina Ivanović dip. sanitarni inženjer a Ivan Mitrović viši fizioterapeut iz Lotos centra prikazao nam je tehniku madero masaže lica, vrata i dekoltea.

Divno druženje upotpunila je i divna atmosfera uz Kubansku muziku za vreme ručka, lepo raspoloženje, divni razgovori, prijatan ambijent i druženje ostavili su jake utiske na sve učesnike tako da smo na Sajmu kozmetike održanom 12. i 13. maja i dalje pričali i komentarisali taj događaj.

 

 

[/tab]

[/tabgroup]