Kontakt telefon: 011/2685-398
Adresa: Miloša Pocerca 13/3

Svedoci smo da je unazad već dugi niz godina aktuelno pitanje estetskog izgleda kože, kose, noktiju pa i celog tela. U medijima se reklamiraju različiti kozmetički proizvodi, procedure i tretmani, hirurške intervencije. 

Radeći u jednoj od prestižnih škola u Beogradu, koja obrazuje učenike različitih smerova shvatili smo da postoji potreba za formiranjem Udruženja koje će okupiti i ujediniti sve stručnjake kozmetičare, dermatologe, estetičare, nutricioniste, farmaceute, tehnologe koji se bave kozmetikom, starenjem kože, terapijskim procedurama i tehnikama, dermokozmetikom, ishranom ili rade u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Udruženje profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja EstetikPro je dobrovoljna, stručna, neprofitna profesionalna organizacija posvećenja promociji i unapređivanju profesionalne struke iz oblasti estetike, estetske nege, estetske hirurgije, farmacije, primenjene kozmetologije, dekorativne kozmetike, masaže, dermatologije, dermokozmetičkih i dermofarmaceustkih preparata, zdravstvene zaštite i očuvanja zdravlja.

Želja nam je da postavimo najviše standarde u oblasti kozmetske i estetske dermatologije, ishrane i očuvanja zdravlja. Da unapredimo i olakšamo put za kontinuiranu profesionalnu edukaciju i unapredimo razmenu iskustava i inovativnih tehnologija.

S obzirom na to da se u polju estetike i kozmetike stvari veoma brzo menjaju i šire dajući konstantno inovativne strategije da bi poboljšali i produžili funkciju kože i njenu lepotu, Udruženje organizuje različite seminare, kurseve, edukativne radionice i treninge. Posebno se u našem radu ističe organizacija Kongresa EstetikPro kao i stručna putovanja.

Kako nam je cilj edukacija i napredovanje uz puno zalaganja već pet godina uspešno izdajemo stručni Magazin EstetikPro, trudimo se da budemo u toku i učestvujemo u različitim radnim grupama koje uređuju propise u oblasti kozmetike kako bi se čuo i naš glas, nastavna smo baza za studente i učenike iz oblasti kozmetike. Posebno bi istakli da smo stekli i status Javno priznatog organizatora aktivnosti obrazovanja odraslih za obuku aparaturna nega lica.

[tabgroup]
[tab title=“Postani član“]

Članstvo u Udruženju je dobrovoljno. Godišnja članarina iznosi 1600 din. Ovaj iznos možete uplatiti na žiro račun Udruženja 205-204000-61 Komercijalna banka sa naznakom da je uplata za godišnju članarinu. Potrebno je popuniti i pristupnicu (možete preuzeti ovde) i poslati na adresu inbox@estetikpro.rs. Nakon toga dobićete Vašu člansku kartu sa kojom možete ostvariti brojne pogodnosti.

Prava, obaveze i odgovornosti članova

Član Udruženja ima pravo da:

  1. Ravnopravno sa drugim članovima učestvuje u organizaciji i ostvarivanju ciljeva Udruženja.
  2. Neposredno učestvuje u odlučivanju na Skupštini, kao i preko organa Udruženja.
  3. Bira i bude biran u organe Udruženja.
  4. Bude blagovremeno informisan o radu i aktivnostima Udruženja.

Član je dužan da:

  1. Aktivno doprinosi ostvarivanju ciljeva udruženja
  2. Učestvuje u skladu sa interesovanjem u aktivnostima Udruženja
  3. Plaća članarinu
  4. Obavlja druge poslove koje mu poveri Upravni odbor. [/tab]

[tab title=“Pogodnosti“]

Pogodnosti

1. 10 % popusta na aranžmane putovanja na studijska putovanja i sajmove kozmetike

2. 10% popusta na kupovinu proizvoda Lipo kozmetike i 10% popusta na njihove edukacije

3. 10 % popusta na kupovinu Renergiques kozmetike i 10% popusta na njihove edukacije

4. 20% popusta na sanitarni pregled u Beogradu

5. 10-20 % popusta na edukacije koje organizuje Udruženje [/tab]

 

[tab title=“Zaposlenje“]

Pronalaženje radnika ili poslodavca

Za članove Udruženja bilo da se radi o pojedincu ili ustanovi, udruženje posreduje u pronalaženju radnika ili poslodavca.

Neophodno je da pošaljete svoj CV na e-mail milica@estetikpro.rs

 

Predstavnik Udruženja će Vas po dobijanju CV-a kontaktirati i pokušati da u što kraćem roku pronađe odgovarajuću ponudu u zavisno od Vaše stručne spreme, veština i profesionalnog iskustva.

Profesionalna praksa

Za sve mlade ljude koji su završili srednju školu, specijalističko obrazovanje ili visoku školu a zainteresovani su da steknu određenu praksu u realnim uslovima mogu poslati svoj CV Udruženju. Udruženje će se potruditi da im u što kraćem roku obezbedi mogućnost prakse u skladu sa njihovom stručnom spremom. [/tab]

[/tabgroup]