Tehnologija kozmetičkih preparata

Tehnologija kozmetičkih preparata

Kurs je namenjen onima koji žele da pod stručnim vođstvom nauče osnovne, ali i neke od savremenih tehnika izrade kozmetičkih proizvoda, i onima koji žele da naprave proizvode za vlastitu upotrebu i tako kozmetičkom proizvodu daju vlastitu notu. Ideja celog ovog kursa je da polaznicima približi teoretska znanja o osnovnim sirovinama, komponentama i tehnološkim postupcima i načinima izrade kozmetičkih proizvoda. Svi polaznici će proći i praktičnu obuku, i na taj način će teorijska znanja pretvoriti u praktična. Teorijski i praktičan deo kursa se odvija pod stručnim vođstvom predavača specijaliste kozmetologije koji poseduje dugogodišnje iskustvo u formulisanju i izradi kozmetičkih kremova.

Novosti: Na vas zahtev počeli smo i održavanje individualnih kurseva prema vašim potrebama. To znači da kurs i teme prilagođavamo vašem znanju i iskustvu, podsećamo vas i obogaćujemo vaše znanje.

Vi birate temu, da li želite kurs izrade kozmetike koji je sveobuhvatniji u odnosu na onaj koji se drži regularno ili možda kurs izrade prirodnih šampona za kosu ili pak kozmetike za muškarce, pomada za negu kose i sl. Kao i svi kursevi koje držimo i ovi imaju obavezan teorijski deo i praktičan deo koji vodi Marijana Milosavljević diplomirani farmaceut specijalista kozmetologije, nastavnik Farmakognozije i Kozmetologije. Obezbeđen sav potrošni materijal.

Kurs traje jedan ili dva dana po 4-5 h u zavisnosti od vaših potreba. Zato nam se javite da se dogovorimo.

Za one koji nisu iz Beograda možemo obezbediti i smešataj u blizini mesta održavanja kursa.

Kontak: 064 125 4603  mail: marijana@estetikpro.rs

Termin: po dogovoru