Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike

Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike već tradicionalno se održava u Beogradu u organizaciji Udruženja EstetikPro. Predstavlja jedinstven oblik duženja i edukacije. Ovog puta održaće se u Hotelu Crowne Plaza u 24. februara 2020. godine.

Očekujemo veliki broj profesionalaca iz oblasti kozmetičke nege lica i tela sa teritorije Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Sam kongres poprima oblike međunarodnog druženja jer nam se uvek pridruže i gosti iz Republike Srpske, Slovenije, Hrvatske i Makedonije.

Tokom kongresa biće predstavljeno i demonstrirano nekoliko aktuelnih tretmana lica i tela ali će ovog puta program biti osvežen panel diskusijom na temu „Lepota i zdravlje“ gde će gosti izneti svoje stavove i diskutovati o izazovima sa kojima se susrećemo u postizanju željenog estetskog izgleda.

Pored stučnih tema vezano za tretmane i ovog puta osvćemo se na marketing poslovanja i kako poboljšati usluge i profit salona. Kao i uvek očekujemo vas u velikom broju pa su prijave i potvrde učešća obavezne na broj +381 (0)641926149

Ostale vesti

Obaveštenja
admin

Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike

Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike Kongres primenjene kozmetologije i medicinske estetike već tradicionalno se održava u Beogradu u organizaciji Udruženja EstetikPro. Predstavlja jedinstven oblik

Dobro došli na naš Blog

Na ovom mestu možete pročitati veoma korisne informacije i vesti u svetu kozmetike, kozmetičkih proizvoda i preparata. Takođe možete naučiti puno korisnih saveta za negu vaše kože i lica.

Kontakt

ESTETIKPRO

Kozmetički saloni Beograd
Miloša Pocerca 13/3, Savski venac

Tel: 011/2685-398,
Mob: 064/1926-149
Email: milica@estetikpro.rs

Kozmetički saloni Beograd
Miloša Pocerca 13/3, Savski venac

Tel: 011/2685-398,
Mob: 064/1926-149
Email: milica@estetikpro.rs