Kontakt

Udruženje profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja – EstetikPro

Email: milica@estetikpro.rs

Miloša Pocerca 13

11000 Beograd

TR (Komercijalna banka): 205-204000-61

Predsednik Udruženja

Milica Katančević Ignjatović
email:milica@estetikpro.rs
tel. 066 414 070

Potpredsednik Udruženja

Marijana Milosavljević
email: marijana@estetikpro.rs
tel. 064 12 54 603

Sekretar Udruženja

Jojić Marina
email: kcestetikpro@estetikpro.rs
tel. 064 66 84 023

O NAMA

Udruženje profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja EstetikPro je osnovano januara 2014. god sa željom da okupi različite vrste profila profesionalaca koji se bave primenjenom kozmetologijom u cilju poboljšanja estetskog izgleda i očuvanja zdravlja: strukovni estetičari – kozmetičari, kozmetoterapeuti, maseri, pedikir – manikir tehničari, strukovni specijalisti za medicinsku estetiku, kozmetolozi, fizioterapeuti itd.

Cilj nam je jačanje saradnje između različitih profila profesionalaca, poboljšanje edukacije i stvaranje jedne zajednice profesionalaca za estetsku negu lica i tela, koja će omogućiti razmenu iskustava, međusobnu podršku, usavršavanje i napredovanje struke.

Udruženje su osnovali, u tom momentu nastavnici Farmaceutske – fizioterapeutske škole, Milica Ignjatović – strukovni estetičar, Hermina Ćosić – strukovni estetičar i Marijana Milosavljević farmaceut spec. kozmetologije iz potrebe da mladim ljudima po završetku škole pruže podršku, omoguće realizaciju prakse ili pronađu posao.

U ovom kratkom periodu od 5 godina Udruženje je uspelo da se razvije, aktivno učestvuje i predstavlja struku u različitim radnim grupama. Organizovali smo veći broj stručnih putovanja i posete Međunarodnim sajmovima, nekoliko kongresa u Beogradu, različite vrste predavanja u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Ćupriji, Dimitrovgradu… Izdavači smo jedinog stručnog magazina na teritoriji Srbije Magazin EstetikPro.

Uspeli smo da okupimo sve veće salone na teritoriji Srbije a sve više nam se priključuje i salona iz Republike Srpske i Crne Gore.

„ESTETIK PRO“ poseduje kvalifikacije i kompetencije za obrazovanje odraslih u pogledu čega je sertifikovan od strane „Republičke Agencije za kvalifikacije“ kao javno priznati organizator obrazovanja odraslih za obuku pod nazivom: Obuka za aparaturnu negu lica, po rešenju broj 611-00-02313/2017-03 od 18.05.2018. godine.

Stim u vezi, a shodno obavezama propisanim Zakonom o obrazovanju odraslih („Sl. glasnik RS“, br. 55/2013, 88/2017 – dr. zakon i 27/2018 – dr. Zakon) i pratećim podzakonskim propisima, „ESTETIK PRO“ kao javno priznati organizator obrazovanja odraslih sprovodi obuku i po uspešno okončanim obukama izdaje uverenje.

Takođe, ovim putem obaveštavamo sve polaznike obuke, da ESTETIK PRO u zakonom propisane svrhe prikuplja podatke o ličnosti i vodi u skladu sa Zakonom propisane evidencije.