Kozmetički salon Bellacuta Lazarevac

Milica Miljević kozmetički tehničar i vlasnica salona Bellacuta u Lazarevcu ukazala nam je svoje poverenje i 2018. god usavršila svoje veštine kroz našu obuku aparaturna nega lica.

Salon Bellacuta otvoren je 2003. god i od tada se trudi da svojim klijentima pruži kvalitetnu uslugu. Milica je potpuno posvećena svom poslu i klijentima a nas je očarala svojom predanošću, upornošću i divnim osmehom.

www.bellacuta.com

Salon Lotos Beograd

Marija je specijalista za maderoterapiju a dolazi nam iz salona Lotos sa Banovog brda. Marija je u posao kozmetike ušla preko svoje majke koja je vlasnica salona Lotos  već dugi niz godina.

Inovativnost je nešto što izdvaja ovaj salon i Mariju. Ona i njen suprug Ivan 2015. god prvi u Srbiju donose Maderoterapiju i dizajniraju specijalne elemente od drveta za masažu lica, leđa i donjih ekstremiteta.

Našu obuku za aparaturnu negu lica Marija je pohađala 2018. god.

www.salonlotos.co.rs

Salon Sunčica Čačak

Mirjana Knežević dugi niz godina planira da otpočne samostalan posao i otvori svoj salon. 2018. god prolazi našu obuku i već 2019. god je joj se ostvaruje želja pokretanja sopstvenog posla i otvaranja kozmetičkog salona „Sunčica“ u Čačku.

Estetik Lux  Novi Pazar

Nina Kršić je tokom 2019. god pohađala program obuke aparaturnih tretmana lica. Kako obuka predviđa osposobljavanje za izvođenje tretmana savremenim, neinvazivnim, najnovijim aparatima  i Nina se je potrudila da sve postupke savlada i primeni ih u svom radu. Pa takomoderno uređuje svoj prostor za rad i najnovije aparate i tretmane donosi u svoj grad Novi Pazar i svojim sugrađankama pruža kvalitetnu negu i jedinstveno uživanje u modernim kozmetičkim tretmanima nege.

Salon Bel Corpo

Salon Bel Corpo nalazi se na Vračaru gde će vas u prijatnom ambijentu sačekati ljubazno osoblje. Salon Belcorpo jako polaže na stručnosti i kvalitetu usluge pa su tako devojke koje rade strukovni estetičari. Kako znanja nikad nije dosta, uz lepo druženje u prostoru Udruženja zaposleni u Belcorpu prošli su i našu obuku o aparaturnim tretmanima kako bi svojim klijentima pružili što kvalitetniju uslugu.

www.belcorpo.rs